torsdag 10 september 2009

Sänkta löner är ingen nyhet, det har skett länge!

Jag finner det ytterst roande att skvaller blaskan Expressen nu har "avslöjat" att regeringen vill pressa ner lönerna. Thomas Östros säger:

"- Det här är bevis för att de i interna sammanhang är öppna med att det handlar om att sänka lönerna, säger Thomas Östros (S)."

Det jag framförallt tycker är roligt är att folk känner sig kränkta eller vill förstora upp detta som en nyhet. Både borgarna och sossarna har inte haft några som helst problem med att sänka våra löner och urholka vårat kapital genom historien. Det kallas INFLATION något som alla parter låtsas inte existerar. Den vanliga arbetaren blir fattigare för varje dag när staten och bankerna trycker upp nya pengar. Fråga dig varför din lön verkar räcka allt kortare tid, hur det kan komma sig att lunchen har blivit dyrare trots att vi officiellt har deflation!

Om du inte gillar sänkta löner, fråga dig varför bankerna får producera pengar från luft, och när det skiter sig får ytterliggare pengar. För det sänker din lön fortare än vad regeringen kommer att göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar